Kış İçin 5 Temel İş Kıyafeti Önerisi

Kış İçin 5 Temel İş Kıyafeti Önerisi

Kış geldi. Bu, açık havada çalışan esnafların, sıcaklıklar düşmeye başladığında korumaya ihtiyaç duyacağı anlamına geliyor. Sert ve soğuk havaya hazırlanmanın en iyi yolu kışlık kıyafetlerinizi hazır bulundurmaktır. Özellikle kış mevsiminin hem çalışan sağlığını hem de güvenliğini etkileyen tehlikeler söz konusu olduğunda, işte sıcak ve kuru kalmak önemlidir.

Kaymalar, takılmalar, düşmeler ve zayıf görüş, insanların karşılaştığı sorunlardan sadece birkaçı. Soğuk stresi, kişinin cilt ve iç vücut sıcaklıkları tehlikeli seviyelere düştüğünde de ortaya çıkar. Eğer müdahale edilmezse, vücudun kendini savunmasını engelleyen ciddi yan etkiler gelişebilir.

Kış için iyi donanımlı olduğunuzdan emin olmanıza yardımcı olalım. Bu şekilde, sıcak ve rahat kalırken elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.

Soğuk mevsim için en iyi 5 temel malzeme seçimimiz:

 

Mont Takım

Berrak havanın ilk belirtilerini hissediyor musunuz? Montunuzu alın ve tişörtünüzün üstüne atın. Ancak sizi tüm kış boyunca sıcak tutacak bir şey istiyorsanız, Kapitoneli mont gibi daha kalın kışlık iş kıyafetleri öneriyoruz. Kapitone astar, özellikle açık havada çalışırken ihtiyacınız olan ekstra sıcaklığı kesinlikle size verecektir.

 

Kapüşonlular Ve Sweatshirtler

Dışarısı soğuk olduğunda kapüşonlular bir zorunluluk haline geldi. Şık ve esnektirler, hafiften ağıra korumaya ihtiyaç duyduğunuzda size birçok seçenek sunarlar. Herkesin dolabında en az bir kapşonlu vardır. Sweatshirt aralarından seçim yapabileceğiniz harika parçalarımız var. Erkekler için Yüksek oranda pamuk (%70) ile havalar sertleştiğinde sizi sıcak tutacak kalın bir kapüşonluya sahip olabilirsiniz. Kar yağarken bile sıcak ve kuru kalmak için sweatshirtleri gardırobunuza eklemeyi unutmayın.

 

İş Pantolonu

Genellikle kışın fitilli kadife gibi kalın, ağır pantolonlar veya belki de polar astarlı pantolonlar giymemiz söylenir. Ancak aktif olduğunuzda, hareket etmeyi biraz zorlaştırabilirler. Çok Cepli Pantolon erkekler için bu kumaş karışımı %65 polyester %35 pamuk iyi bir seçenektir. Günlük hayatınızda, uzun süreli kullanım ve rahatlık için seçebileceğiniz bir üründür. Bir diğer seçenek %97 pamuk ve %3 elastandan üretilen Softshell pantolonun ne kadar esnek ve rahat olduğu sayesinde özgürce hareket edeceğinizden emin olabilirsiniz. Su ve rüzgar geçirmez özellikli bu pantolonumuz ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Kışlık Kot Pantolonu , dayanıklı ve mükemmel bir uyum sağlayan şık kışlık iş giysisidir . Üstün konfor ve hareket kolaylığı vaat eden 12,5 Ons Kot Kumaştan yapılmıştır.

Polar

Kışın ve sonbaharın en çok aranan üst giyimlerinden biri olan polar. Gardırobunuzda mutlaka olması gereken kıyafetlerdendir. Endüstri Giyim’ in %100 polyester olan poları iç ve dış yüzeyi tıraşlanmış anti-piling polardır. Yüksek yakadır. Ön tarafı parçalı kesim yapılmıştır. Hava ne olursa olsun sizi sıcak tutacak bu kıyafeti, mağazamızdan farklı renk seçeneklerine ulaşabilirsiniz. 

Yelekler

Kollarınız daha fazla hareket özgürlüğü gerektiriyorsa yelek giymek sizin için daha akıllıca bir seçim olabilir. Yeleklerin güzelliği, özellikle sadece karnınızı sıcak tutmanız gerektiğinde inanılmaz derecede esnek olmalarıdır. Havalar soğuduğunda, kapitoneli bir yelek seçin ve onu uzun kollu bir gömlek ve bir dış ceketle kombinleyebilirsiniz.

Harika kalitede yelekler arıyorsanız, Çok Cepli Yelek ve Kapitoneli Yelek  sadece hafif değil, aynı zamanda koruyucu özellikler de sunan bir yelek var. Ergonomik kalıpla kesilmiş ürünümüz vücudunuzun doğal hareketlerine göre tasarlanmıştır, çalışma alanınız için mükemmel bir yelek.

Kot Yelek giyerken serin hava performansınızı etkilemez . Bu dayanıklı kışlık giysi sizi gün boyu sıcak ve rahat tutacaktır.

Etiketler: kış kıyafetleri, kış giyim rehberi
Eylül 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR