Özellikli Ürünlerimize Göz Atın!

Özellikli Ürünlerimize Göz Atın!

             ÖZELLİKLİ ÜRÜNLERİMİZİ KEŞFEDİN!

                Endüstri Giyim
, sizler için günlük iş elbiseleri dışında özel ürünler de sunuyor.
                Yüksek performans bekleyenler için tasarlanan ürünlerimize göz atmak ister misiniz?
                İş elbiselerindeki tecrübelerimizi sizinle en iyi şekilde paylaşmak için çalışıyoruz.
                Paydaş olduğumuz bu sektörde müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılamak ve yerli üretimlerle
                ülkemizin katma değerlerine ortak olmak bizim için daima önceliklidir.

                 Ürünlerimize kattığımız teknik özellikleri daha yakından tanıyalım.


 ESNEK
  Çalışma kıyafetinde ilave esnekliğe ihtiyaç duyduğunuz bölgelerde kullandığımız esnek kumaşlar sayesinde benzersiz bir rahatlığa sahip olacaksınız. Hareket özgürlüğünü                    artırmak için diz bölgesinde, bel bölgesinde ve ağ bölgesinde esnek kumaş kullanılmıştır. İlave esneklik için kullandığımız kumaşımızın karışımı %87 Polyester %13 Elastan'dır.




KORDAY 

Sık kullanılan ve aşınmaya maruz kalan bölgeler, güçlendirilmiş takviye kumaşlarla desteklenmektedir. Bu özellik sayesinde kıyafetleriniz dayanıklılığıyla daha uzun ömürlü olacaktır. Kullanılan kumaşımızın karışımı %100 Polyemid olmakla birlikte; pamuktan on kat, polyesterden ise üç kat daha güçlüdür.



SU GEÇİRMEZ

Su geçirmeyi engelleyen ürünlerimizle, günlük yaşantınızda kuru kalarak konforu hissedeceksiniz. Su ile teması kesmek için ürünlerin dikişlerinde ultrasonik bant kullanılmış ve su geçirmez aksesuarlar tercih edilmiştir. Su geçirmesini önlemek için kumaşımızın alt tabanı nefes alan ve su geçirmeyen membranla kaplanmıştır. Dış yüzeyi ise su iticilik işlemine tabi tutulmuştur.




SU İTİ 
Belirli sektörlerde, su ve benzeri sıvı maddelerle temas olasılığı yüksek çalışma alanlarında, daha rahat ve konforlu çalışabileceksiniz. Belirli kumaş türlerinde dikişlerin arkasına bant koymak mümkün olmadığından dolayı, ürün tamamen "su geçirmez" olarak nitelendirilemez ve uzun süre maruz bırakıldığında su geçirebilir. Bu kumaşların sadece yüzeyinde su iticilik özelliği vardır. 




NEFES ALIR 
Su geçirmez ve su itici kumaşlar, nefes alabilirlik özelliğini sağladığında daha sağlıklı, konforlu ve kullanışlıdır. Nefes alabilirlik özelliği olmadığında, nem sorunu ile karşılaşılabilir ve soğuk havalarda donma riski ile karşılaşma ihtimali yüksektir.




SICAK KAL
Soğuk hava ve ortamlarda, sağlıklı ve konforlu çalışabilmek için ısı derecesinin düşmemesi gerekir. Bu tip ortamlarda tercih edilen kıyafetler büyük önem arz etmektedir ve sıcak tutan kıyafetler tercih edilmelidir. İç kısımda kullanılan kapitone elyaf malzemesi yalıtım görevi görmektedir.




TOZ İTİ    
Günlük yaşamınızda ya da çalışma ortamlarınızda toz ile sık sık karşı karşıya kalabilirsiniz. Kıyafetlerinize bulaşan toz sağlıksızdır ve gittiğiniz her yerde size eşlik eder. Toz tutmaz kumaşlarla buna engel olabilir, tozdan ve kirden uzak kalabilirsiniz.




  Z CEBİ
Özellikle fiziksel performansa dayalı çalışma ortamlarında dizin kullanılması, diz bölgesinde yaralanmalara ve yapranmalara sebep olmaktadır. Konforlu ve sağlıklı çalışma ortamları için dizlik kullanılması gerekir. Dizlik kullanımına uygun kıyafetler ise, hem dizlik kullanımını kolaylaştırır hem de dizlik kullanımına yönlendirir.




ANTİBAKTERİYEL               
Bakterilerle mücadeleyi, bakterilerin yaşamasına ve çoğalmasına engel olan kumaşlardan üretilmiş kıyafetlerle de sağlayabilirsiniz. Özellikle belirli sektörlerde kullanılması, çalışma ortamını daha sağlıklı  ve konforlu hale getirerek doğrudan fayda sağlamaktadır.

Etiketler: DENEME
Ocak 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR